peçete'den notlar

küçük bir peçetenin kenarındaki tariften başladı herşey...

30 Temmuz 2011 Cumartesi

...

›
Yazı yazamadım... İstedim, çaba sarfettim. Olmadı. Akışına bıraktım. Taşınmaya karar verdim. Topladım pılımı pırtımı, hepsini koliye koydum,...
2 yorum:
10 Ocak 2011 Pazartesi

Kısacık...

›
Bir süre önce sorgulamaktan vazgeçtim. Olduğu gibi kabullenmek ve şükran duymak adına kendimi eğitmek çabası içindeyim. Sonra farkettim ki y...
30 yorum:
2 Ocak 2011 Pazar

Kırmızı Oje...

›
Hayrandım. Ayran budalası gibi bakardım kırmızı ojeli ellerine. İnce, uzun ve bakımlı. "Senin de ellerin öyle..." derdin bana ama...
15 Aralık 2010 Çarşamba

Yılbaşı: Çikolatalı Bir Şey... ( A New Year: Chocolate Thing...)

›
Yılbaşı ruhu diyerek dolanıyorum ortalıklarda. Cumartesi günü kendisi ile karşılaşmak, karşılaşmanın ötesinde kucaklaşmak durumunu yaşadım. ...
21 yorum:
6 Aralık 2010 Pazartesi

Taze Hayatlarda Can Bulan Tohumlar: Karamelli Biscotti... (Biscotti with Caramel...)

›
Hep böyle değildik. Bebeli dolarak hayata bakmadık her zaman. İtiraf diz boyu; gelecek konusunda hovarda davrandım zamanında. Ozon tabakası ...
11 yorum:
30 Kasım 2010 Salı

Karamelli Kurabiyeler... (Alfajores...)

›
Bazı yorumlar vardır ki sizi yazmaya zorlar. Genellikle ruh halinizi biliyormuş gibi bir anda karşınıza çıkar. O dar ve kısa paslaşmalı ruh ...
23 yorum:
22 Kasım 2010 Pazartesi

Nerde Kalmıştık?...

›
Biriken yazı başlıkları içinden bayramı çektim, çıkardım. Fotoğrafları düzenlerken kendi içinde oluşmaya başlayan yazıyı hayata hemen geçir...
27 yorum:
10 Kasım 2010 Çarşamba

İşte Budur: Butik Pastacılık...

›
Özellikle yemek ile ilgilenenler için yemek kitapları elleri, ayakları gibidir. Vazgeçilmezdir. İtina ile seçilir, özenle saklanır. Genelli...
12 yorum:
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.