tag:blogger.com,1999:blog-5883515141406325645.post4177434697405626585..comments2024-01-02T10:25:03.465+02:00Comments on peçete'den notlar: Sadece Taban Tarifi...pecetehttp://www.blogger.com/profile/08286777601965686090noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5883515141406325645.post-84389553950585959222008-12-23T08:19:00.000+02:002008-12-23T08:19:00.000+02:00Yasemin, aynı cehalet bende de var...Tatlı tabanıı...Yasemin, aynı cehalet bende de var...<BR/>Tatlı tabanıı tart, pay gibi tatlılarda kullanıyorum<BR/>Tuzlu olanı ise kişte...<BR/>Aslnda bundan tam bir dosya konusu olur...<BR/>Oğlan 2,5 yaş krizi yaşamasa neler olur neler!!!<BR/><BR/>Betül, çok teşekkür ederim. Sonuçları merakla bekliyorum.<BR/><BR/>Asu, tuzlu olan taban hamur olarak 1 ay buzlukta bekletebilirsin. Yumurta olmadığı için sağlık açısından rahat olur. Tatlı hamur açıkcası yumurta olduğu için bekletmek konusunda tereddütlerim var. Sanırım yumurta tozunu denemek lazım. Sevgiler...<BR/><BR/>Zuhal, çok teşekkür ederim. Bence karşılıklı öğreneceğimiz çok şey var... Sevgiler...pecetehttps://www.blogger.com/profile/08286777601965686090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5883515141406325645.post-66789833564128801112008-12-23T03:01:00.000+02:002008-12-23T03:01:00.000+02:00ayy ne kadar güzel şeyler yapıyosun yaa sen ellerı...ayy ne kadar güzel şeyler yapıyosun yaa sen ellerıne saglıkk, bebiden nasıl vakıt buluyorsun ayşem?? ben anca ev işlerini ve yemegımızı zor yapıyorum :(( <BR/>valla senle çalışmak isterdimm, ögrenecegımız çok şey var sendennMutfakname-Zuhalhttps://www.blogger.com/profile/03112282122346711481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5883515141406325645.post-49283092545314294452008-12-23T02:31:00.000+02:002008-12-23T02:31:00.000+02:00merhabatarifler de muhteşem de esas fotoğraflara v...merhaba<BR/><BR/>tarifler de muhteşem de esas fotoğraflara vuruldum. sanki elimi uzatsam alabilecekmişim duygusu veriyor insana.<BR/><BR/>dondurucuda saklanabilir demişsiniz, hamur olarakmı yoksa pişmiş olarakmı saklanacak.<BR/><BR/>birde ben donduruda hamur olarak saklanabilecek tatlı veya tuzlu tarifler arıyorum. ani misafirler için.<BR/><BR/>sevgiler<BR/>asuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5883515141406325645.post-63685650723336656222008-12-22T14:49:00.000+02:002008-12-22T14:49:00.000+02:00çok teşekkürler ayşem. bu tariflere çok ihtiyacım ...çok teşekkürler ayşem. bu tariflere çok ihtiyacım vardı hangi taban tarfini denediysem beğenmedim çünkü..tam aradığım tarifler olduğundan hiç şüphem yok.<BR/><BR/>sevgilerBetül KAVALhttps://www.blogger.com/profile/13150080009862659047noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5883515141406325645.post-52875780800652137732008-12-22T13:06:00.000+02:002008-12-22T13:06:00.000+02:00Ayşemcim cehaletimi mazur gör ama bu tabanlar tart...Ayşemcim cehaletimi mazur gör ama bu tabanlar tart ve kişler için değil mi canımcım?<BR/>şöyle adam gibi bir tart tabanı bulamadım hala da.Ordanburdanhayattanhttps://www.blogger.com/profile/07932052390661629329noreply@blogger.com