10 Haziran 2007 Pazar

Bake Shop Beşiktaş

Sizlere böyle dıdık dıdık bilgi vermekten hiç haz almadım ama hep bir aksilik çıkar da size yüzüm olmaz korkusu ile bu durumlar yaşandı.Yaklaşık 2,5 aylık bir çalışmanın neticesi en sonunda kapılarımızı açtık. Bir dolu eksiklerimiz var fakat biz buna ömür boyu sürecek bir evlilik gözü ile baktığımız için, evlenirken de eksiklikleri olur dedik ve yolumuza devam ettik. Biz diyorum çünkü ilk zamanlar ile şu an arasında biraz farklılıklar var. Geçmiş ayrıntıların içinde kaybolmadan neler oldu ve olacak, şimdi onları konuşalım birazcık;

"Bake Shop", pasta, kurabiye, kek, v.b. ürünlerle ilgili ihtiyaç duyulacak ekipmanlarının ve bilgi paylaşımlarının, hoş sohbetlerin ve havada gülücüklerin uçuşacağı bir yer. Diğer taraftan da marka olma yolunda ilerleyen "Bake Shop" , Türkiye'de bu konu ile ilgili dükkanlar zinciri olmayı planlıyor. İlkini bildiğiniz gibi Burcu (Gelincik) Kızıltoprak'ta açtı. İkinci şu anda Beşiktaş'ta hizmete girmiş bulunmaktadır. Neyse konuyu dağıtmadan devam ediyorum. "Bake Shop" ta başımıza ve başınıza neler mi gelecek? İşte buyrun;

*Uygun fiyatlı ve ihtiyacınızı duyduğunuz ürünler
*Kitaplar
*Pasta, kurabiye, v.b. ilgili dekorasyon seminerleri
*"Bake Shop" Klüp ve aktiviteleri
*Ürünlerin ile ilgili internet üzerinde ayrıntılı bilgiler,
*Kampanyalar...
Bu arada dükkan'da başka bir "Bake Shop Kadını" daha var: Tütü... Çok sıcakkanlı ve inanılmaz birisi. Nedense bu aralar en sık kullandığı sözcük: " Aferin bu kadınlara, neler de yaparlarmış? " Yani çok feci hale bizden biri...

Amacımız kapımızdan giren herkesin bu dükkandan mutlu ve kazançlı olarak ayrılması. Eğitimlerimizi iyi tanıdığınıza ve bildiğinize inandığım Hanimiş - Işıl verecek. Şimdiden ikimizde çok heyecanlıyız. Neler yapabiliriz, en güzele nasıl ulaşırız şeklinde yoğun bir telefon trafiği içindeyiz. Ve eminim sizinle de , içinizdeki o patlamaya hazır enerji ile ortak işler yapacağız... Bunu biliyorum ve çok mutlu oluyorum... Sizden gelecek fikirleri de bekliyoruz. İlerleyen zamanlarda yapacağımız laylay lom şekildeki açılışa mutlaka davetli olduğuzu da belirtmeden geçemiyeceğim. Aslında baktığınızda "Bake Shop" sizin dukkanınız. Hadi, sizi de "Bake Shop Kadını" yapalım...

Güzel günler bizi bekler..

Adres: Muradiye dere mah. 15/A Beşiktaş

Tel:0212- 327 49 31











Bebi'den Not:





















48 yorum:

tülay erman dedi ki...

PATRON PATRON RON RON RON......!
Hani demiştim ya,beni şaşırtıyorsun diye..
Bir işin çırağı olmadan ustası olunamıyacağını savunurum hep.
senin bu iş için yaptığın gayretli çalışmaların en yakın tanığı benim.
Elinin hamuruyla nasıl matkap tutup duvar deldiğini,marangoz olup dolapları monte ettiğini,bilişim profesörü gibi bilgisayarla adeta oyun oynamanı,ev ve iş ortamını sabırla ayırt etmeni,yasal gelişimleri tek başına takip etmeni ben gördüm.
Benim sürekli öğrenmeye ve yeniliklere açık zihnim,seninle hedeflerimizin ve adımlarımızın büyük olacağını söylüyor.
Beni sakinleştiriyorsun.
yetenek paylaşımını bir çatı altında toplayacağımıza inanıyorum.
ÇOK İYİ BİLİYORUM Kİ;farklı ama aynı şiddette bir güçle muhteşem bir organizasyon ortaya çıkacak.
TÜTÜ...

Adsız dedi ki...

Sen böyle resimleri koydukça,nasıl içim kaynıyor anlatamam....Bebinin saçlarıda uzamış,bayıldım....

Adsız dedi ki...

Ayşemciğim, emeklerinin güleryüzün ile birleşerek çok güzel meyveler vereceğine inancım sonsuz. Başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Ayşem'ciğim çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah Burcu'nunda açtığını duyduğuma çok sevinmiştim ama bana çok uzak kaldığı içinde bir yandan üzülmüştüm.Bu dükkanın Avrupa yakasında olmasına çok sevindim, inşallah ziyaretinize gelir sizlerlede tanışma imkanı bulurum .Ayrıca pasta kurlarınada katılmayı çok arzu ediyorum kısmet olursa.Bol müşteriler,sevgiler...Nalan Kaplan

Banu Ucak dedi ki...

Ayşemcim harkiasın yaa! Ne kadar güzel bir haber bu, çok sevindim. Yeni işin hayırlı, uğurlu, kazancı bol ve bereketli olsun :)

Bebi'yi de benim için ye biraz e mi? Çok çok tatlı allah bağışlasın :)

sevgiler...

ufukmutfakta dedi ki...

Hay Allah,sessiz sedasız, neler yapıyorsunuz siz öyle....
En kısa zamanda oradayım.
Buraya uzun uzun yazmıyorum, gelince konuşuruz :)
Öptüm....

Yelda Gürbüz Erdoğan, PMP, PMI-ACP, PMI-PBA dedi ki...

Ayşem çoook hem de çooook sevindim. Herşey gönlüne göre ve hep başarılı olacağına eminim. Açılışına gelmeye çalışacağım mutlaka. Gösterin bakalım herkese nasıl iyi marka olunur. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Ayşemcim;
Sabırsızlıkla güzel haberini almayı bekliyordum. Resimler ufacıkda olsa çok güzel görünüyor buralardan. Keşke İstanbulda olsaydım da hemen uçuverseydim yanına. Bir dahaki İstanbul seyahatime inşallah. Bol müşteriler ve bol kazançlar dilerim. Umarım herşey istediğin doğrultuda ilerler. Bebinin yürümesinede çok sevindim. Senin için asıl şimdi zorluklar başlıyor. Bundan sonra durdurak bilmeden karıştırmalar, koşturmacalar. Sürekli yürüme isteği. Ahh ah kolay gelsin.
Sevgiler
Selda

Selen dedi ki...

Ayşemciğim,
Cuma akşamı sitene bakamamıştım, ancak gördüm. Çoook mutlu oldum. Saydığın onca ismin bu projeden haberi vardı sanırım ama bize tamamen süpriz oldu, harikasın. Bebinin de ilk adımlarına çok sevindim, fıstığım benim ne de şekerdir o şimdi.
Bake shop'a sağ adımımla girdim, hayırlı olsun dedim ve başarılı olacağına eminim canım. Bu girişimi Avrupa yakasına taşımayı sen düşündüysen seni, yok sana teklif edildiyse de akıllıca bir seçim yapan teklifçiyi tebrik ederim. Seni ve bebiyi de kocaman öperim.
Başarılar

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazançlar versin, hem dostluk hem para... Çok güzel olmuş, ne yapıp edip gelmeliyim sizi ziyarete.. Bravo diyorum daha diyecek bir şey yok, gerisi orada inşallah ;)

Adsız dedi ki...

Yaa çok kötüsünüz..:))Ayşemcim şu an heyecandan sırıtıp duruyorum odaya biri gelirse tamam yedi artık kafayı diyecek..:))Yaa o malzemeleri gördükçe nasıl canım şöyle bir uzanıp almak istiyor anlatamam..Umarım en kısa zamanda ziyaret edebilirim .Tekrar hayırlı olsun Allah nazarlardan saklasın...:))

Pınarın Kulubesi dedi ki...

İşte beklediğimiz an:)
yakında görüşmek üzere:)
Çay içmeye geliyorum:)
Benim beklediğim daha farklı birşeydi, zannettim ki kek, pasta, kurabiye olacak ev yapımı. Oysa ki gelin bu malzemelerle kekinizi pastanızı kendiniz yapın imiş:)
Hayırlı, uğurlu, herkes için bol kazançlı olsun:)
Geldiğimizde bebiyi de görmek dileğiyle
sevgiler

Adsız dedi ki...

Hani insanın mutluluktan gözünün ucuna iki damla yaş gelirya, işte öyle oldum ben şimdi yazıyı okuyunca. ÇOK ÇOK MUTLUYUM, maalesef işyerimden okuyabildim yazdıklarını. Bil ki koşarak gelmek isterdim, ama haftasonunu bekle oradayım. Bir de Beşiktaş'taymış "Bake Shop", Anadolu Yakası gülü olan ben, en iyi Beşiktaş'ı bilirim Avrupa yakasında.Kimse tutamaz beni Cumartesi görüşürüz canım arkadaşım. Öpüldün ve tabiki HAYIRLI UĞURLU OLSUN "Bake Shop Beşiktaş".

Adsız dedi ki...

Gelemedim, göremedim. En kısa zamanda gelip göreceğim. İşte benim tanıdığım Ayşem yaptı mı en iyisini yapar. Batuyan kocaman olmuş öpüyorum onu da gıdısından. Sevgiler

Berceste dedi ki...

O şekerleri kontrol altında tutanı yerim beeeen! Maşallah ona. Bekliyorum koşarak gelmesini...

banus pasta dedi ki...

Sevgili Ayşem
Hayırlı uğurlu olsun.Allah bol kazançlar versin.Kurslarınıza mutlaka katılmayı isterim.Ayrıca avrupa yakasında olması da benim için çok çok iyi oldu :)
Sevgilerimle
Banu

Hülya dedi ki...

Senin adına,Işıl adına,Tülay Hn adına hayırlısı olsun her zaman.Allah utandırmasın...
Tebrikler canım benim.Ahhh orada bir olabilsem keşke.Benim cennetim olabilecek kadar güzel bir yer olmuş.Çok beğendim;)

eliff dedi ki...

Allah'ım bu ne saadet! burcunun dükkanı, binnur un kitabı, simdi de sen! heyecanlandim yine ben..:) aynı duyguları paylasan bir suru bacı toplanıcaz desene:) tebrik ederim.. her sey gonlunce olsun! haftasonu gorusmek uzere
sevgiler

Nalan Ünal dedi ki...

Pek de şirin bir yer olmuş. İşin içinde bayanların olduğu nasıl da belli oluyor. Güzel girişiminize sürekli güzelliklerin eşlik etmesini diliyorum.
Sevgiler,
Nalan

Nukhet dedi ki...

Aysemmmm
Inan oylesine sevindim ki. Insanlarin tutkuyla bagli olduklari seyi isleri yapmasi bana her zaman harika gelmistir. Ben de istiyorum ya. Vallahi bu gidisle Bake shopun ucuncusunu siz bana Dubaide actiracaksiniz. Ben 2 gun sonra Turkiyede olacgim Aysem. Ilk hafta Bursada ailemin yaninda olacagim ama 2,. hafta Istanbuldayim. 23 haziranda Burcunun yerinde bulusmamiz var biliyorsun, Eger gelirsen tanismaktan mutluluk duyacagim. Ama gelemesen de ben yolumu Besiktasa dusurecegim bu gidisle. Hayirli olsun yeniden. Sevgiler

Tulosh dedi ki...

Ayşemciğim çok çok sevindim bu habere inan çok mutlu oldum. Hayırlı uğurlu olsun canım. Işıl geçen gün mailleştiğimizde bahsetmişti ama seninde orada olacağını hiç düşünmemiştim. Mutlaka uğrarım demiştim, kesin geleceğim iyice heyecanlandım ben :)

nes-kafe dedi ki...

Çok heyecanlı yaa :) Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bol kazançlı bol dostluklu bol müşterili olsun. En kısa zamanda sizinde çayınızı içeceğimdir :)

Sevgiler

Neslihan

Adsız dedi ki...

Sevgili Ayşem,
Siteni kurabiye etkinliği sırasında tanımış ve kurabiyelerinide vurulmuştum resmen (hatta dayanamayıp, listede niye ayşem yok dedimde kıyametler koptu.aman!)
Ama dükkandan hiç haberim yoktu, sağolsun pınar haber verdide öğrendim. Hatta pınar çay içmeye gidelim ayşeme dedi, ben karşıda oturuyorum diye biraz mızıldandım ama şimdi fotoğrafları görünce bir an önce gelme istedği doğdu içime.İnşallah en kısa zamanda pınar ve ben (üçümüz) seni ziyarete geleceğiz.:)
Hayırlı uğurlu bol kazançlı,sevdiğin mutlu olduğun bir mekan olsun inşallah dükkanın canım.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun Ayşem. Umarım herşey istediğin gibi olur.
Sevgiler,

Papatya dedi ki...

Tebrikler ve Bake shopta hayırlı işler dilerim!
İlk adımlar da ne guzel bir hediye olmuş annesine :)

munevver dedi ki...

Zorunlu olarak on gün kadar bilgisayardan uzak kaldım. Dönünce, ne göreyim? İlk adımlar atılmış..Bebi yürümüş, Bake Shop açılmış. Hayırlı olsun. Çook mutlu olmanı dilerim. Karşıya geçtiğim an uğramak isterim.
Sevgiyle, Nane Limon

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun Ayşem'ciğim,Allah utandırmasın..Umarım birlikte hedeflerinize ulaşırsınız.Şimdiden başarılar diliyorum ve hayırlı olsun diyorum.

Sevgiler

LaMa dedi ki...

Boyundan buyuk islere kalkisan kadnn ta kendisi!
Tukkan olayi buymus demek, basarilar hayirli bol kazanclar diliyoruz;)
Kim tutar seni :)))

Yemekbahane dedi ki...

Ayşem,

Çok tebrik ederim.Yolumun bir gün oralara düşeceği kesin, kaçınılmaz bir şey ...
Harikasınız...

Sevgiler,
Müge

ayseyaman dedi ki...

Merhaba Ayşem,
Hayırlı olsun Bake Shop, inanın bende çok heyecanlandım. Hersey gonlunuzce olsun, büyük bir eksikliği kapatmış oluyorsunuz böylelikle.
Burada her adım bası Wilton malzemeleri satan, etkinlikler yapan mağazalarla dolu. Sizin aracı olmanıza cok sevindim, Türkiye de döndüğümde buradaki mağazaları aramayacagım artık...
Tekrar hayırlı uğurlu olsun
sevgilerle

Burcu ÜNAL dedi ki...

OOOOO Çok sevindim :)

Haftaya sendeyiz :)))çok merak ediyorum, eminim senin kadar çok zevklidir..bu arada Işılım adınada çok çok sevindim :)))

sevgiler

Burcu

Burcu ÜNAL dedi ki...

OOOOO Çok sevindim :)

Haftaya sendeyiz :)))çok merak ediyorum, eminim senin kadar çok zevklidir..bu arada Işılım adınada çok çok sevindim :)))

sevgiler

Burcu

*Ra dedi ki...

Mutluluğunuzu orada, yanınızda paylaşmak isterdim. Çok uzaklarda sizleri canı gönülden destekleyenleri unutmamanız dileği ile.
Yolunuz açık olsun her daim.
Sevgilerimle.

Koyubeyaz dedi ki...

Once canim arkadasim Burcu sonrada sen harika bir adim attiniz. insallah bol kazancli ve zevkli bir yasaminiz olur bake shopta. Burcuyu ziyarete hala gidemedim onu bitireyim mutalka sizde ugrayacagim. Kolay gelsin isiniz ve kazanciniz bol olsun.

Adsız dedi ki...

ben oranın kokusunu , ayşemin sevgisini , kalbinin tazecik, narin ve engin özgüvenini aldım . bana öyle kocaman sarıldıki....
ve sizede sarılmak için öyle hevesliki ...
hayırlı , uğurlu , neşeli ve özel olsun her anın.ayşem allah kısmetlerini ,sana değer veren ,seni önemseyen,sana değer katan insanların sayısını artırsın .madden ve manen huzur içinde ol
hep güzelliklere layıksın.
hep sürsün heyecanın , çaban,ve sevgin,hayat seni korkutmasın . birçok kişinin geleceği için atığın bu özel adımları dileyim hayatta değer katmayı isteyen insanların farketmesi,seni tanıması .bu kadın hareketinin birçok alana yayılması

sana bidaha uğurarım dedim ama biz ertesi gün ankaraya döndük .

sana giden yollar bana ve hayatıma yeni heyecanlar kattı
tülay hn tanımaktan çok memnun oldum ikinizin enerjisi muhteşem bir sinerjiye dönüşsün herkesi etkisi altına alsın ki alacak


belki söyleyeceklerin vardı ... seninle derin beyin fırtınaları yapıp hayata yelken açarız çok az kaldı söyleyeceklerimiz yarım kalmadan dolu dolu zamanlar geçirmek için bu günlerinde sana daha özel destek olmak yüzünü güldürmek isterdim ama diyer günlere saklıyorum hakklarımı.çok özelsin ,

sevgiler

kuçuk kuşumun ilk adımlarını atlamışım çok tebrik ederim yeni fark ettim..
herşey çok güzel olacak

çünkü bunu hak ediyor bütün kadınlar....ve sen ve biz ve hepimiz

Tuba dedi ki...

Aysem, daha yeni Selen'in sayfasindan ogrendim. Hayirli ugurlu olsun. Bol kazanc ve bereket diliyorum. Yazin geldigimde mutlaka ugrayacagim. Cok cok sevgilerle,

Özlem dedi ki...

"Beşiktaş Bake shop" un takipçisi ve müdavimlerinden olacağım :)Hayırlı, uğurlu olsun , Allah mahçup etmesin . Sevgiler.

Bocuruk dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun. Nasıl da hayıflandım İstanbul'da yaşamadığıma. Hele ki Pınarcım muffin kalıplarını öyle güzel anlatmış ki. Ama birgün yolum düşerse oralara uğranacak yerler listesine eklendin:))

daimamutfak dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun.İş için sıkça giderim istanbula.Beşiktaşta kalıyorum o zamanlar.Uğrarım diyorum kısmetse.Çok sevindim..Bol kazançlar dilerim...neriman

Adsız dedi ki...

http://www.bundlesboutique.biz/

LÜTFEN BİR FIRSAT YARAT VE BU SİTENİN ŞABLONUNU İNCELE ÇOOOK BAYILCAKSIN BELKİ SENDE DÜŞÜNÜRSÜN


BENİM
SANA HALA O KORKUNÇ ÇİÇEYİ NASIL GÖTÜRDÜĞÜME İNANAMAYAN BİRİYİM....

Adsız dedi ki...

http://www.cocukaktivitemerkezi.com/aktivite_3.html
:)

Adsız dedi ki...

Ayşem Hanım merhaba,
Ben daha önce Hanimiş Işıl'dan ders almıştım. Çok güzel ve eğlenceli geçmişti. Eminim birlikte güzel şeyler yapacaksınız. Az evvel dükkanınızla ilgili bir bilgilendirme alınca merak içinde kaldım. Umarım bu hafta uğrayabilirim. Kaça kadar açıksınız acaba?

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Ayşemciiiiiim hayırlı olsuuun...
Uzun zamandır arayıp hayırlı olsun demek istemiştim ama birtürlü fırsat olmadı arkadaşım.Uamarım herşey gönlünce olur bol kazançlı ve keyifli olsun.
Sevgiyle Kal...
Not:Yakışıklı prensimi de güzel yanaklarından öpüyorum.En kısa zamanda ziyaretine geleceğim.

pecete dedi ki...

Hepinizi kucaklamak istiyorum. Hepinizle keyifli sohbetler ve neşeli kahkahalar atmak istiyorum. Ve hepinize yürek dolusu teşekkür etmek istiyorum... Güzel dileklerinizin çoğalarak size dönmesi için de dua ediyorum. Sağolun ve varolun... Sevgilerimle...

Ferhanca dedi ki...

Merhabalar Ayşem,
çok tebrik edıyorum Bake Shop u .
Lütfen en ince ayrıntısına kadar anlat ben Samsun dan merakla okuyabileyim.inşallah bir günde ugrarım.. Yoktum burda y
şimdi okudum ..bebeişide benim için öp ,yürümeye başlamsı çok güzel, çokda dikkat gerektiriyor sizlere..

Bambam Kemal ile Annesi dedi ki...

Ayşem ablacım sana ben ne diyim ki yani he?Tatlı mı tatlı,şeker mi şeker,güzel mi güzel(biraz ruhunu okşayarak başlıyım dedim :)Kendin gibi güzel işler yapıyorsun.Elinden bi uçan bi kaçan kurtuluyo yani.Yetenek var canım hatunda.yanına sürekli geleyim de biraz bana sür elini filan belki bana da geçer yeteneklerin ne dersin?Canım ayşem ablam her zaman yaptıklarını takdir ettim gerek Hobi Merkezi'nde gerek Bake Shop'ta.Ve etmeye de devam ediyorum.Umarım bu başarıların hiç bitmez ve bize güzel güzel pastalar yaparsın biz de şişeriz patlarız hehehe...Batucuğumu ve seni öpüyorummm....

Adsız dedi ki...

çok iç açıcı ve merak uyandırıcı bir yer gibi.mutfak malzemeleri satan yerlere bayılırım fakar burası onlardan çok farklı gibi görünüyor. mutlaka ziyaret edeceğim:)

Adsız dedi ki...

Gerçekten çokk güzelll... Tebrik ederim sizi..Bu bir çok kişi gibi benim de hayalimdi.. Hayalimin başka kişilerce gerçekleştirilmesi garip olsa da hoşuma gitti..
Umarım birgün yolum oraya düşer ve ben de hayal ipimin ucundan tutmuş olurum.. Sevgiler..