14 Ağustos 2007 Salı

Şehir Dışından Notlar... 2. Bölüm

Aslında ikinci kısım biraz daha zorlayıcı idi. Bebi, oldukça kısa süreler içinde farklı ortamlar içinde bulunması bize delilik olarak döndü. El birliği ile bu işin üstesinden gelmeye çalışırken bir baktık Dino, siyah atı ile bizi götürmeye gelmiş. Didim'e dönüş yolunda farkettim ki bir haftalık tatilin oldukça dingin (Bebi dışında!) kısmını Marmaris'te yaşamışım. Abimlerinde orda olması aslında kalabalık ve sıkışık olduğumuzu düşündürse de evdeki "İtalyan Ailesi" tarzı çok güzeldi. Özellikle Küçüğüm'ün ve Bebi'nin yaptıkları havuz keyfi, bütün ailenin kahkahaları eşliğinde yaşandı ve ailecek onların kurbağa olduklarına karar verdik.
Marmaris'te kalınan 5 gün boyunca deniz'e gitmeler dışında ; "Çınar" adı ile bilenen ve "Kleopatra Adası" yolu üzerinde olan ve köy kahvaltıları ile meşhur yere ailecek ziyarette bulunduk. Bebi'nin su delisi olarak ordaki küçük göletlere atlamasına engel olmaya çalışırken, diğer taraftanda da Küçüğüm'ün kazların peşinden koşması durumları yüzünden gene Güllü ile masada boyumuzu göstermemiz pek mümkün olmadı. Sonuçta başardık, mutlu ve karnı tok bir şekilde ordan ayrıldı.
Çekmiş olduğum resimlerin 2/3'ü , Marmaris Denizi'nden. Açıkcası bunları yayınlama konusunda çok ciddi terredütlerim oldu. Sonuçta 3 hatun ve bir de Abi şeklindeki deniz maceralarımızda çekilen resimlerde kendi vucudum adına konuşursam oldukça bol miktarda yağ olduğunu tespit ettim. Güllü ve annem konusunda bir şey diyemiyeceğim ama resimleri yayınladığım an çığlık şeklinde seslerini duyacağımdan eminim. O yüzden size sadece bu resmi yayınlayarak olaylardan haberdar edeyim istedim.

Cumartesi günü tekrar Didim'e geçtik. İki önceki yazımda yazılanlar tesadüfi olarak tekrar etti. Ve pazartesi itibariyle bize İstanbul yolları gözüktü. Geldik mi? Geldik...
Aynur'un dediğim gibi, ruhu tatilde olan ben ne kadar geldiysem o kadar geldim...

9 yorum:

etki alanı dedi ki...

Oralar bırakılıpta gelinir mi Ayşem.Fotoğrafların yine konuşuyor.Yeşil diyor ki:gel
Mavi diyor ki:gel
Kazlar çağırıyor.
Köprüü kucak açmış...
Neredeyse resimlerin içine atlayası geliyor insanın.
Bebi tabii çıldırır.Haklı çocuk.
Sizi seviyorum
Tütü

Adsız dedi ki...

Hoşgeldin :))
Yazılarını keyifle okudum, pek bir bunaldığım şu günlerde ben de seninle gitmiş gelmiş kadar oldum sayende, utanmasam burnuma deniz kokusu bile geldi diyeceğim :)Hatta tam da bunu yazarken Bülent Ortaçgil'in Deniz Kokusu parçası çalmaya başladı :)
Sevgiler..

hanimiş dedi ki...

Hoşgeldin..

Calisan Anne dedi ki...

Hoşgeldiiin, begonviller o kadar güzel ki kimse başka yere bakmaz merak etme:)

Hülya dedi ki...

Kendine haksızlık ediyorsun ama:((
Supermam;))

munevver dedi ki...

Hoş geldin! Ruhunun orada kalması çok doğal. Böyle bir yer nasıl bırakılır da gelinir? Bebi yürümeyi hızlandırmış görüyorum ki. Anneannenin elinde pek güzel gidiyor. İkinizi de öpüyorum.
Nane Limon.

Selen dedi ki...

Öpücük öpücük, tatilden öpücükler...

Adsız dedi ki...

merhaba
ben bake shop a gelmek istiyordum cumartesi ama telefonlar cevap vermiyor. açık mısınız yarın ?

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Çok güzel bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiler…