26 Haziran 2008 Perşembe

Kendini Desktop Zanneden Notebook...

2 aydır bilgisayar arızası yaşıyorum. Elim kolum bağlı şekilde. Dukkandaki bilgisayarda da her zaman bana yazı yazacak kadar vakit olmuyor veya ben bilgisayarın başına oturamıyorum. En sonunda bizim bilgisayarın arızası çözüldü. Kendini desktop yani bildiğiniz, gördüğünüz büyük bilgisayarlardan zannediyor. ÇÜnkü arkadaş yerleşik düzende yani masa üsütündeyken çalışıyor amma velakin bir taşınma işlemi gerçekleştiğinde çalışmayı red ediyor... Ne diyim?!!

Yazılacak haberler, basılacak resimler ve edilecek teşekkürler için biraz daha sabır...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Ayşem Hanım,

Bugün tv8 de reklamınızı gördüm. Pasta atölyesi. Çok mutlu oldum ama sonra gündüz kuşağında olabileceğini düşününce üzüldüm :-((( İnşallah saati biz çalışanlara uygun olur.

Sizede başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

TAMİRE TALİBİZ BACIM :)

Adsız dedi ki...

ayy ayşem abla ben sizi çok seviyorum oktay usta'dan takip ediyordum ve ne büyük kayıp ki bugün reklamlarda gördüm yeni programa başlıyormuşsunuz soyadınızı da öğrendim ve google dan arama yaptım da buldum sizi :) bugüne kadar sizi bulamamış olmak büyük kayıp büyükk :))

Punto dedi ki...

Gözümüz aydın.

Hülya dedi ki...

Beklemedeyiz ne diyelim....

lalecik dedi ki...

Ayşemim, dün televizyonda fragmanlarını gördüm, kızııım nasıl gururlandım bilemezsin. Çalıştığım için izleyemesemde sana kocaman başarılar diliyorum canım.
Öpüldün.

MOONUSCAKE dedi ki...

ama biz uzaktayız diye mi herşeyden habersiz kalıyoruz :((( 1.yıl kutlamaları yapılıo bari bi foto görseydik :(( bu blog çok ihmal ediliiioooooo :(( huhuuuuu meşhur bağğğyan :))