10 Ocak 2011 Pazartesi

Kısacık...

Bir süre önce sorgulamaktan vazgeçtim. Olduğu gibi kabullenmek ve şükran duymak adına kendimi eğitmek çabası içindeyim. Sonra farkettim ki ya geçmişe bakıyorum ya da geleceğe. Oysa yönler sadece onlar değil. Sağ ve sol da var. Küçük, çekirdek bir aileyiz. Bizi tamamalayan, büyümemizde farkında olmadan etkisi olan, bu iki yanımızda yer alanlar. Bir dolu isim var... Kimisi ile kan bağı, kimisi ile arkadaşlık, dostluk bağı var. Tek tek yazmak istedim... Üşengeçlik ettim. Bazı isimleri atlarım korkusu yaşadım. Bu satırları okuyanlara teşekkür etmek istiyorum. Peçete'nin çıktığı yolda bir çok şey paylaştık. Mutluluklar, acılar ve umutlar... Veda yazısı gibi geldi, di mi? Veda değil... Sadece tazelenme zamanı geldi. 2011 yılının getireceği tazeliklere açılan bir kucak olarak düşünün. O kucağı dolduracak duygular,reçeteler ve diğerleri için bir süreliğine izin almam gerekiyor. Peçete'nin tazelenmesi için gerekli bir süre. Yeniliklere hazırlanması için gereken bir süre... Benim hayalim sade ama renkli, eğlenceli bir değişim. Umarım en kısa sürede sizlerle tanışmaya hazır olacak... O güne kadar birazcık ama birazcık müsade...

Sevgiler ve saygılar,

Benim küçük ailem; aslında kocamansınız. Teşekkür ederim...

a little family...


Not: Handem, fotoğraf için kucak dolusu sevgiler...

30 yorum:

Betül KAVAL dedi ki...

ayşemim canım benim aradım fakat ulaşamadım sana.. herşey umarım ki istediğin gibi olur.

seni çok seviyorum..

Saglıklımutfak dedi ki...

Müsade senin canım, hasretle bekliyoruz

Adsız dedi ki...

Çok özletmeyin kendinizi...

mehtap kuzucu dedi ki...

herşey gönlünüzce olsun,değişiminizi merakla bekliyorum..tekrar paylaşımda bulunmak ümidiyle sevgiler

Eya dedi ki...

Aysemcigim... her ne yasaniyorsa, bizde mutlaka aciyla veya sevincle izler birakacak ve hayat icindeki tekamülümüze katkida bulunacaktir. Sen cok güclü bir kadinsin. Yasananlarin anlamini ve sebeplerini kavramis bir insansin. Dolayisiyla bu tecrübeleri dolu dolu yasayarak kendine düsen payi alip güclü bir sekilde tekrar dogulacagini biliyorum. Biz burada hasretle SENI bekliyor olacagiz. Ama senin olmadigin her an, Pecete´de yazisiz gecen her gün bize özlem olarak dönecek. Kendine iyi bak muhtesem KADIN...ama cabuk GEEEEELLL....sevgilerimle

zehra

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

en kısa zamanda yenilenmiş tazelenmiş olarak yeni yeni umutlarla, hiçbirşeyi unutmadan ama hem acıları hem mutlulukları güzel birer hatıra olarak yanına alıp gel diye bekliyoruz aramıza..

sevgiler..

PASTALİN'İN DÜNYASI... dedi ki...

Müsade sizin ama dediğiniz gibi sadece kısacık bir zaman bloguma girdiğimde ilk baktığım blog peçeteden notlar sizi oktay ustayla tanıdım bağımlılığım oldunuz dilerim herşey istediğiniz gibi olur mutlu,umutlu yenilik dolu bir blogla sizi bekliyor olacağım tadınız pasta tadında olsun... :)

Ordanburdanhayattan dedi ki...

hep severek hep hayranlıkla izlediğim blog. yaratıcılığına hayran oldugum bir arkadas. umarım herşey gönlünce olur, bazen böyle anları oluyor insanın, tazelenmeye, yeniden doğmaya. Çocuklarınla ve eşinle mutlu olduğun sürece herşey yolunda demektir. Biz burdayız sizi bekliyor olacağız

Lavanta Bahçesi dedi ki...

ne güzel ifade edilmiş duygular, bekliyoruz .)

Unknown dedi ki...

Sabırsızlıkla bekliyor olacağız

Göktasi dedi ki...

Supernova sureci sancili ve sIkIntIlidir bacim. Yapayalnizsindir aslinda. Ama sonucta oyle ya da boyle yeni yildiz ve gezegenler parildar. Icindeki enerji ve guce inaniyorum. Bekliyorum ben sabirla o sureci tamamlamani. Sesini duymak icin aradim, ulasamadim. Ama lutfen SEN iyi ol. Seni seviyor ve sayiyorum. Sevgimle.....

masalmutfagi dedi ki...

Bir tek geri geleceğini ve tekrar yazılarınla bizi mutlu edeceğini bilmek bu ayrılığı dayanır kılıyor. Sabırsızlıkla dönüşünü bekliyor olacağız

berna mutlu aytekin dedi ki...

takipteyiz güzelim, çok özletme kendini yepisyeni ol gel :)biz zaten buralardayız!

Mavidevadam dedi ki...

Yazılarını Severek okuyoruz tekrar gorusmek dilegiyle

Ayşe Alpay dedi ki...

merhaba,
hayranlık derecesinde sizi ve yaptıklarınızı takip ediyorum. yokluğunuzda sizi çok özleyeceğim, ancak biliyorum ki; dönüşünüz muhteşem olacak.
Ama yine de arayı çok açmayın olur mu?
Sevgiler;

merve demirci dedi ki...

merhabalar

Blogunuzla bugun tanısma fırsatı buldum ama malesef ben gelddım sız gıdıyormussunuz umarım hayatta herşey ıstedıgınız gıbı olur gerı donmenızı sabırsızlıkla beklıcem ..

sevgıler

Merve

merve demirci dedi ki...

merhabalar

Blogunuzla bugun tanısma fırsatı buldum ama malesef ben gelddım sız gıdıyormussunuz umarım hayatta herşey ıstedıgınız gıbı olur gerı donmenızı sabırsızlıkla beklıcem ..

sevgıler

Merve

Hale Aytar dedi ki...

ayşem ciğim sen ve çekirdek ailen süpersiniz sizleri seviyorum yazılarını ifadesi espirileri oskar alabilecek düzeydi her tarifini yapıyrum hepsi başarılı dönüşünün muhteşem olacağını biliyorum arayı çok açma elini çabuk tut beto ve bibiyi benim için çok ama çok öpppppp

Mutfaknotlari dedi ki...

ayşecim bekliyoruz canım

Oglak Kizlari dedi ki...

Resimler ne kadar güzel.
Müsaade sizin efem.

neşeli anne Çiğdem

Ece Ekincioğlu dedi ki...

dün ya da yarın arasında giderken bugünü atlamak... çoğunlukla yaşanılan bir his. blogunuzla yeni karşılaştım, ilk okuduğum yazı da, bana çok yakın ve içten geldi.

tazelenmek, biraz silkinmek her zaman iyidir.
iyi tazelenmeler diliyorum.

Bukle dedi ki...

hadi ama çok uzadı...

Unknown dedi ki...

hayirli kandiller :)

Adsız dedi ki...

seszis okuyucularınızdanım. yaptıklarınızı takdir etmemek mümkün deil. ara verdiinizden bu yana sık sık sitenize bakıyorum. hala yoksunuz.

narcicegirengi dedi ki...

Yenilenerek donmeni sabirsizlikla bekliyoruz Sevgili Aysem.:)Umarim her sey hayal ettiginin de otesinde olur.
Sevgiler

Öznur dedi ki...

30 Mart - 25 Nisan 2011 tarihleri arasında HOBİ DÜNYAM .WOMENFORUM.NET ve http://www.papatya68.blogspot.com tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 12.'si olan "45 Dakikalık Tarifler" etkinliğine ben http://www.tarifkolik.com ev sahipliği yapacağım.
Siz değerli arkadaşlarım ve katılmak isteyen herkesi etkinliğime davet ediyorum.
Bunun için yapmanız gerekenler:
Siteniz varsa; Sitenizde tarifinizi yayınladıktan sonra benim linkimi verip hobidünyam yemek etkinliği için olduğunu belirtmeli ve bana yorum bırakarak yada mail atarak haber
vermelisiniz. Herkesin bu etkinlikten haberdar olabilmesi için sayfamdan html kodunu alarak etkinlik bannerını sayfanıza eklemeyi lütfen unutmayın.
Siteniz yoksa; oznur@tarifkolik.com adresime isminizi ve tarifinizi fotoğrafıyla beraber mail atmanız yeterlidir. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.
Haydi hazırlanması ve pişmesi 45 dakikayı geçmeyecek pratik tariflerinizi 25 Nisan'a kadar gönderin ve ne kadar hızlı olduğunuzu gösterin.
Bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir. Siteniz olsun olmasın paylaşmak istediğiniz değerli tariflerinizi bekliyorum. Şimdiden katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
NOT:hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenler
http://papatya68.blogspot.com/ adresine başvurabilirler...
GÜZEL PAYLAŞIMLARLA BULUŞMAK DİLEĞİYLE
SEVGİLER..
ÖZNUR

Mihman dedi ki...

Bahar geldi, mevsim tabiatı tazelerken biz de tazeleniyoruz bir şekilde, çünkü her halükarda "hayat yeniler kendini"...
Sevgili Banu'ya minnettarlığım olmuştur her zaman bu blog. Çünkü ben yemek tarifleriyle çok ilgilenemezken, buradaki yazıları zevkle okuyan ve hatta kendimi mutfakta öğrettiklerinizi yapmakta bulan bir insan oldum.
Biliyorsunuz, kaliteli olan, güzel olan, samimi olan azalıyor. Biz de onu yakalayıp keşfettikçe kaybetmek istemiyoruz.
Dolayısıyla en kısa zamanda yeni ve taptaze bir başlangıç bekliyorum sizden...
Sevgiler

Zehra Gürgen dedi ki...

Keşke dönsen, gerçekten sayfana girip son yazılarını okudukça gelsen artık diyorum, bencilce yeni yazılarını bekliyorum..
Umarım herşey düzene girmiş,ve istediğin tazelik hayatına girmiştir..

Sevgiler

blogmame.com dedi ki...

Adres: http://www.blogmame.com/2011/06/blogger-ve-blogspot-yarsmas.html

Merhaba;

Blog sayfamda uygulamakta olduğum blogger ve blogspot blog yarışmasında sizide aramızda görmekten mutluluk duyarım. Katılımınız bizi onurlandırır. Çokta olsa azda olsa blog sayfanızın tanıtımını yapabiliyorsak bu çalışmayla ne mutlu bize…

Saygılarımla…

Bukle dedi ki...

geçen gün bir tv kanalında rastladım sana. hangi kanal olduğunu unuttum şimdi.. tam izlerken, "bu o olmasın sakın" dedim. sonra bir baktım blogunun adresini verdiler. adresi verdiler ama sen yoksun ki! keşke gelsen artık :(