5 Ekim 2007 Cuma

Gecikme için Bilgilendirme:

Gelecek tarif olan ve sanırım buram buram reklam kokan "Kitchen Aid ile Vişneli Muffin" yapıldı fakat bir türlü teknik olarak içimize sinecek şekilde fotoğraflanamadığı için aslında yayınlamakta geç kaldığım ve sabrınızı test ettiğim "Fıstıklı Yumuşak Şekerleme" tarifi ancak hafta sonu yayında olacaktır. Anlayışınıza teşekkür ederim. (Cümlede bir bozukluk mu var? Ben çıkarmadım!!!)
Not: Sezer Hanım'a ve Nurten Ulusoy Hanım'a tarife göstermiş ilgi için çok teşekkür ederim. Kendilerinden açık mektup adreslerini email ile bana göndermelerini rica ederim.

8 yorum:

pastacik sezer dedi ki...

üzme kendini ayşemim kader utansın.ahhh ahhh

Esra Kars dedi ki...

Ayşem hadi ama yayınla artık şu tarifi.Dükkanda tattığım günden beri sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler...

Pasta Cafe dedi ki...

Ayşem'ciğim sayfanı her açtığımda bu tarifi bekliyorum ve inan tadını çok merak ediyorum. Lütfen tarifffffff :))))
Öptüm seni çokkkk. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Adsız dedi ki...

Acilinden bekliyoruz..Bayrama bişi kalmadı şekerim :) Şimdiden hazırlığa başlamak lazım..
Öpücükler Burçi den

Saliha dedi ki...

eh aysem be.:)) bende tam sekerleme için yazmak için gırdım notunu gordum..neyse bayrama olur artık napalım sevgılerımle...

Selen dedi ki...

Fıstıklı şekerleme tarifini hevesle bekliyoruz Ayşemciğim, ama zaten sen bu arada o kadar güzel haberleri paylaşıyorsun ki bizle, tarif gecikmesini affettik bile ;)
Öpücükler

pastacik sezer dedi ki...

vallahi üzme kendini filan diyorumda, olmazki bak hafta sonu dedin bekledikde gelmedi.bu gece pazar hala ses yok senden ,içim kurudu beklemekten.valla yedirdin bize bir kere sonra bekle dur.

Tijen dedi ki...

Ayşem'ciğim,
Cümlede yanlışlık mı var sorusuna ben sebep olmadım umarım? Kendimi suçlu hissetmeye başlayayım mı yoksa rahat bir uyku mu çekeyim bu gece?