12 Nisan 2007 Perşembe

Affınıza Sığınıyorum...

Bir günün 36 saat olmasını istedim. Yetişebilmek için... Biliyorum ki bazı şeyler için ben kaşındım. Madem istedin, şikayet etmeyeceksin o zaman. Gelişmelerden sizleri mutlaka ve mutlaka sizi haberdar edeceğim. Ama o güne kadar birazcık ve kısacık bir haftasonu molası istiyorum. Sevgili Hülya, Ceylan, Özlem ve Ufuk ; ellerinize sağlık. Hazırladıklarınız ve beni oyunlarınıza dahil etmeniz inanın beni mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Haklarımın saklı kalmasını sizden rica ediyorum. Kabul eder misiniz?


10 yorum:

Pasta Cafe dedi ki...

Ettim bile canımm. Ama şu iş bitsin de hayırlısı ile görüşelim artık arkadaşım. Ama ben çok özledim seni. Arayı uzatmayalım :) Seni ve Batu'yu çok öptüm canım.

Tuba dedi ki...

Su siralara ben de ayni durumdayim ve bana da zaman yetmiyor, hic bir seye yetisemiyorum ve hep yorgunum. O yuzden seni benden iyi kimse anlayamaz herhalde:)) sevgilerle,

Adsız dedi ki...

Ayşemcim, sana katılmamak elde değil bazı zamanlarda insan 24 saati az buluyor. Ama dinlenmeye de ihtiyacımız var değil mi. Onun için bu dileğin hiç gerçekleşmesin canımın içi. Uyuyamazsak nasıl güzelleşeceğiz şekerim:)) Şaka bir yana eminim kaşındığın şey ne ise çok güzel şeyler çıkacak altından. Sana kolay gelsin arkadaşım sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler.
Seni ve bebiyi öptüm.

ufukmutfakta dedi ki...

Ayşem,
24 saatin insana yetmediği dönemleri çok iyi biliyorum. Lütfen kendini huzursuz hissetme. Zaten ben kişi göstermek gerektiği için mecburen yazdım ama vakti olmayan arkadaşlarımın katılamamasını anlayışla karşılayacağımıda belirttim. Biz her zaman buradayız. Seni de izlemeye devam edeceğiz. Hiçbir şey için acelemiz yok. Sen yeter ki Bebi'ye ve kendine iyi bak....Sevgilerimle......

Hülya dedi ki...

Affımıza sığınmak ne demek canım benim;)Küçük çocuğu olanın işi çok zor bilirim:(Biz de geçirdik o evreleri ama sana faydası olacaksa dünyanın tüm saatlerini sana hediye ediyorum;)Belki biraz rahatlarsın;)

Aybike Ceylan dedi ki...

Saglik olsun Sevgili Pecete,
Iyi hafta sonlari ve sevgiler.

Hülya dedi ki...

Affımıza sığınmak ne demek;)Sen işlerini bir kolayla biz oynar dururuz;)

nilay dedi ki...

Hımmm...affedenler kervanına bende katılayım dedim arkadaşım :) oyuna davet etmiştim bende seni...Bu aralar çok yoğunsun sen...fırsat bulabilirsen yazarsın Peçete'cim...bebişi öpüyorum :)

sevgilerimle

LaMa dedi ki...

Haftasonunun bitmesine az kaldi , demektir ki yakinda pecetem pecetem'den haberler alacagizdir ;)
iyi dinlenmeler sekercigim ;)

Hülya dedi ki...

Niye yorumlarım sana ulaşmıyor ki:(