10 Nisan 2007 Salı

Bir Yarışma...

KAMERA ARTIK SENİN ELİNDE
ULUSLARARASI İSTANBUL ÇOCUK
FİLMLERİ FESTİVALİ (IICFF)
KÜÇÜK SİNEMACILARI ARIYOR…



Uluslararası İstanbul Çocuk Filmleri Festivali (IICFF), Küçük Sinemacıların düşlerinin peşinde.

Çocuklara yeni bir ilgi alanı yaratmayı hedefleyen ve bu yıl, üçüncüsü düzenlenen KÜÇÜK SİNEMACILARDAN BÜYÜK FİLMLER YARIŞMASI-2007 başlıyor. 6-15 yaş arası Küçük Sinemacıların katılabileceği yarışmaya süresi 10 dakikayı geçmeyen filmler kabul ediliyor. 6-8, 9-10, 11-12 ve 13-15 olmak üzere dört ayrı yaş kategorisinde değerlendirilecek filmler arasından ilk üç dereceye girenlere ödülleri, 23 Ekim 2006 tarihinde Uluslararası İstanbul Çocuk Filmleri Festivali (IICFF) Açılış Galasında verilecek ve Festival gösterim programına alınacak.

Yarışmaya katılan filmler, Aslı Der (Yazar), Tarkan Karlıdağ (Yönetmen), Prof.Dr.Tevfik İsmailov (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üni. Sinema TV Bölümü Öğretim Görevlisi), Yalvaç Ural (Gazeteci), Erçin Kimmet (Psikolog), Ebru Oğuz (Yönetmen/Çocuk Programları Yapımcısı), Kaan Uskanlı (Gode Reklam Ajans Başkanı), Oğuz Erbil (Milli Eğitim Bakanlığı) ve Semra Tamyürek (IICFF Eğitim Danışmanı) dan oluşan jüri tarafından değerlendirilerek ödüle değer bulunanlar belirlenecek.

Küçük Sinemacılar, okullarından, IICFF merkez ofisinden ya da http://www.iicff.com/, internet sitesinden edinecekleri başvuru formlarını doldurarak, filmlerini son başvuru tarihi olan 22 Haziran 2007 ye kadar, P.K. 127 Beşiktaş İstanbul adresine gönderebilirler.

Küçük Sinemacılardan Büyük Filmler Yarışması, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, JOJO/Digitürk, Toys’r’us, http://www.cocuksepeti.com/ Çoluk Çocuk Dergisi/Kök Yayıncılık, EDM Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, Sercotec Web Desingstudio, Gode Reklam ve Özel Okullar Birliği’nin katkılarıyla gerçekleşmektedir.

Başvuru adresi: P.K. 127 Beşiktaş İstanbul

Bilgi için;
0212 296 50 16
info@iicff.com
http://www.iicff.com/

5 yorum:

Adsız dedi ki...

sana sormadan aldım yapıştırdım paylaşımını çooooook güzeeeeeeeel üstüne yarışmalar kategorisi açtım bide sen sen artık bir ceza ver bana

süprizi söylemedin ölüyorum meraktan
bu arada bizim hülyaya gitme tarihimiz netleşti
ayrıntıları meil atarım belki ayarlarsın beyazları çekeriz
bebilerimizi babalara satarız veeee hülyaya ce ee yaparız

Selen dedi ki...

Sevgili Peçete,
Eminim günümüzün akıllı yumurcaklarından süper filmler çıkacaktır. Tanıtım ve bilgilendirme için teşekkürler..

Adsız dedi ki...

Ayşemim bugün dostluk günüymüş bende kutlamak istedim canım.
Sevgiler.

Sanem dedi ki...

Bu bilgi için teşekkürler ;) Takipte olmak lazım..
Sevgiler

Berceste dedi ki...

Bu yarışmada bile torpil yaparlar mı dersin? Bugün eğitim müsteşarı ile bir görüşme yaptım. Ben ısrarla siz diye hitap ettim, o da sen diye! Ne samimi müsteşarlar var mı desek, torpille mi geldi diye düşünsek bilemedim. Yarışmayı görünce de torpil meselesini söylemeden geçemedim!

Diğer yandan çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek ve modern teknolojiyi kullanışlarını görmek adına güzel bir yarışma. Buradaki arkadaşlardan birinin kızlarının böyle bir filmciği vardı, haber ettim, Türkiye'deki tatillerinden dönsünler, bakalım katılacaklar mı? Haber ettiğin için teşekkürler...