14 Mayıs 2007 Pazartesi

Günlerin Ardından...

Yazdım, yazacağım derken, çokkk gün geçmiş... Esra ile buluşmamıza engel olan dişimi biraz zor da olsa terk ettim. Küçüğümün başından geçen, ufak operasyonun başarılı sonuçlarına tanıklık ettim. Dada'nın babası "Beyaz Avcı" ya fotoroman ile ilgili bir dolu açıklama yaptım ve yeni fotoromanı hazırladım. Şeker kurabiyelerin de tarifini unutmadım. Araya onu da sıkıştırdım. Bebi'nin çıkmaya karar veren ama nedense son anda vazgeçip benim sabrımı sınayan 3 dişi ile inatlaştım. Araya bir de ishal durumu sokuşturuldu. Dino ile 2.5 kez tartışıp 11 defa "Neden sen hep son cümleyi söylüyorsun?" şeklinde varolduğumu kanıtlayıcı cümleler kurdum. Babamın ve annemin gelmesi ile ortalığa yayılan buram buram heyecanları yatıştırdım. Ferfer'imin gelmesine çok sevindim. Ve bir hikaye yazdım...
Sizi özlediğimi söylemiş miydim?!

11 yorum:

Selen dedi ki...

Ayşemciğim,
Ben de uzun bir ara vermiştim sayfama. O dönem içinde senin de birşey yazmadığına ve benim de güzel yazı ve tariflerini kaçırmadığıma sevindim :)
Bebi'yi öp benim için lütfen. Gelecek tarifini sabırsızlıkla bekliyorum. Etkinlik için sanırım o kurabiyeler. Yarışmayı sen kazanırsın kanımca ;). sevgiler canım

Pasta Cafe dedi ki...

Ayşem'ciğim ben de seni çok özledim canım. Annenin geldiğine de çok sevindim senin adına.Anne'ciğine sevgilerimi ve selamlarımı iletirsin. Öpüyorum seni ve tatlı bebiyi.
Sevgiler....

Adsız dedi ki...

BENDE ÖZLEDİİİİİİİİİİM;HEMDE ÇOK:)))

Adsız dedi ki...

Merhaba Ayşem, bebiye geçmiş olsun, umarım dişleride senin inadına yenik düşüp çıkmışlardır. Dinoya söyle seni üzmesin, zaten yeteri kadar yoğunsun, canımı sıkmasın benim. Güzel arkadaşımı üzmesin. Annelergününde anneciğin seninleymiş mutlu oldum senin adına. Ne de olsa insanın annesi yanında olunca gücüne güç geliyor, hayat daha bir kolay geliyor insana.Seni ve bebiyi öpüyorum canım.
Sevgiler.

Calisan Anne dedi ki...

Ayşemcim,Bebiye çok geçmiş olsun,umarım şimdi herşey yolundadır. Hoşgeldin, sevgiler

Berceste dedi ki...

Anneler gününde annenle olmak gibisi var mı? Ben pek dertliyim pek :( Bebi için endişelendim???? Sünnet mi oldu yoksa? Geçmiş olsun dişine. Kurabiyelere sabır kalmadı yahu! Yetti gari!

Adsız dedi ki...

:)sana çok güzel haberlerim var
aynur

Adsız dedi ki...

merhaba sizin damla çikolatalı cheesecake tarifinizi denedim çok memnun kaldım tarif için çok teşekkürler blogumda da yayımladım hoşcakalın

pecete dedi ki...

Selen;ben yokluğunu msn'de yaşadım valla. Mesajımı aldın mı bilmiyorum. Benden sana sevgiler...

Özlem'ciğim; annem sevgilerini gönderdi. Maalesef çok kısa kaldılar. En yakın zamanda görüşmek üzere...

Suziii; ben deeee....

Lalem; senle bir çay partisi yapamadıkya ona yanarım. Neyse allahtan ümit kesilmez. Eninde sonunda buluşacağız.Mesajların gerekli yerlere iletildi. Bu arada maalesef annemler erken döndü ve biz de oldukça sakin bir anneler günü yaşadık.

Esra; çok daha iyi olduk. ve hatta daha da iyi olacağız. Sen nasılsın?

Bercestem; canım bacım, sünneti doğumdan hemen sonra hallediverdik. Senin endişelenmem normalll.... Teyze anne yarısıdır. Azıcık bana da endişelensene be bacım!!

Aynur; heyecanla haberlerini bekliyorum. Sana bi işim düşücek haftaya. Şimdiden haber vereyim...

Fusün; çok teşekkür ederim. Mesajın beni çok mutlu etti. Bir blog adını alsaydım da listeye ekleyiverseydim. Haber bekliyorum...Sevgiler...

Berceste dedi ki...

Haydi sana da endişeleneyim :P Üzülme sen kıyamam ama Bebi'ye daha çok kıyamam!

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

E biz de seni özledik. Bu kadar da sosyal faal olunmaz ki..! Ünlü olunca da hatırlamazsın sen bizi, bir işler karıştırıyordun sen hani, ufukta yeni programlar mı var yoksa ;)
Öptüm
Esra
Not: Haber bekliyorum unutma